آبان ۲۸, ۱۳۹۷ کد خبر : 7878 خوردنی

سیر واویج گیلان

سیر واویج گیلان

مواد لازم

برگ سیر ( سبزی محلی که در مناطق شمالی فراوان وجود دارد ) به اندازی لازم ”

تخم مرغ ” در این آموزش متناسب با تعداد دسته سیر ۲ عدد درشت “

روغن

نمک , فلفل , زردچوبه

طرز تهیه :

بعد از شستن برگ سیر ها به اندازه نیم سانت نیم سانت باید خرد بشوند,

سپس درون تابه با حرارت ملایم کمی روغن ریخته و وقتی داغ شد,

سیر خرد شده را درون تابه ریخته, نمک به اندازه دلخواه اضافه می کنید و مرتب بهم بزنید تا سرخ شود,

در یک کاسه دو عدد تخم مرغ را شکسته و مخلوط می کنید,

نمک , فلفل و زردچوبه را به کاسه تخم مرغ اضافه و کاملا بهم می زنیم,

حالا تخم مرغ را درون تابه و روی برگ سیر ها ریخته و کمی بهم می زنید تا تخم مرغ ها بسته و جا بیفتد.

 

نکته :

با توجه به اینکه حجم برگ سیر بعد از سرخ شدن کم میشود, در مقدار اولیه دقت کنید و به اندازه کافی استفاده کنید.

تعداد تخم مرغ ها باید متناسب با حجم سیر باشد, مثلا برای ۳ دسته برگ سیر با حجم متوسط ” دو عدد تخم مرغ درشت ”

 

لینک کوتاه : http://sedayeemrouz.ir/?p=7878

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر


طراحی سایت
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلا - فروش ویلا - ویلا شمال